woensdag 28 november 2012

Weekje "Vakantie" - 2 + 3


Gister en vandaag stonden weer in het teken van schuren en klaarmaken voor het zwart spuiten van de onderdelen volgende week.

Frame
Het frame is ondertussen netjes in de zinkspray gezet (grondlaag) en kan zo in een nieuw zwart laagje gestoken worden volgende week.
Radiateur
De radiateur (koelsysteem) is bijna helemaal van messing en was voorheen zwart gespoten. Met de staalborstel op de boormachine heb ik de bovenste en onderste kant van de radiateur ontdaan van de oude verflaag en de zijkanten geschuurd en opnieuw zwart geschilderd. De messingkleur vind ik wel mooi dus laat ik deze zoals hij er op bovenstaande foto uitziet.

De zekeringhouder/stuurbeugel is van aluminium en was zwart gespoten. Aangezien het contactslot er net boven zit was deze helemaal beschadigd. Met Afbijt is de originele verflaag verwijderd en dit onderdeel is nu helemaal aluminiumkleur. Hier heb ik alleen geen foto van jammer genoeg.


In de schuur hangen nu her er der de verschillende onderdelen van de CX klaar om volgende week weer netjes zwart te  spuiten.
Velgen
Èèn van de meest vervelende karweitjes waren de velgen. Wat een nachtmerrie om af te plakken zeg !
Maar het resultaat is er. Deze zullen ook zwart worden volgende week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten