vrijdag 2 november 2012

Lang geleden


Het is alweer even geleden dat ik een post geplaatst heb. Maar dat betekend niet dat er niets gebeurd is in de tussentijd ;-)

Ik heb het motorblok even gelaten voor wat het is en me verder met het frame bezig gehouden.
Eind November ga ik met een frame een weekje sleutelen bij mijn ouders in de schuur om het frame verder af te bouwen en de cruciale "Café Racer" vorm aan te brengen.

Het frame staat nu alleen nog op de wielen en zowel de voorkant als achterkant is gestript.

Vandaag ben ik naar Motorsloop Woesthoff in Brummen geweest en ben goed geslaagd in het opzoeken van de juiste onderdelen voor de CX.

CX500 type Custom zijkapjes in die mooie "druppel" vorm

Allereerst heb ik mooie passende zijkappen gevonden van een Honda CX500 Custom welke één op één past op de CX500 Deluxe (welke ik heb). Als je terugkijkt naar mijn eerste post is duidelijk te zien dat deze kapjes beter bij het frame passen.

CX500 Custom tellerset

Naast de zijkappen een mooie complete tellerset meegebracht welke direct op mijn CX past. Hierdoor hoef ik niet heel veel aan te passen aan de kabelboom en alle electronica.

CX500 Custom koplamp en koplamp "oren"


Om de voorkant compleet te maken een CX500 Custom koplamp met de bijbehorende koplamp bevestiging. Ook dit past één op één op mijn CX. Enige puntje is dat de gehele koplamp verchroomd is. Dit ga ik zelf zwart spuiten en aanpassen naar hoe ik het uiteindelijk in mijn hoofd heb.

Je kan al een klein beetje zien dat de Café Racer look begint te komen.
Het zadel liep ik bij toeval op Markplaats tegenaan dus alleen maar meevallers .... tot nu toe ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten