zondag 2 december 2012

Weekje "vakantie" alweer voorbij :-(


Sjemig ... dat is rap gegaan zeg !! Een week non-stop klussen aan de CX is sneller gegaan dan ik gedacht had. Het was wel therapeutisch ... druk geweest maar toch even de zinnen verzet na een druk jaar.

Vrijdag, Zaterdag en vandaag al druk geweest met dingen die nog niet eens direct van belang zijn voor de CX maar die wel mooi zijn om af te hebben.Tank in de grondverf en eerste plamuur poging
Vrijdag heb ik de tank van de CX met behulp van afbijt helemaal tot op het blanke metaal ontdaan van de verf. Dit bleek nodig te zijn aangezien er toch wel e.e.a. aan oppervlakkige roest onder de originele laklaag zat. Daarna een laag grondverf erop en de aanwezige deukjes weg geplamuurd.
Moeders in actie :-)
Vandaag samen met mijn moeder begonnen aan het bekleden van de buddyseat. Mijn moeder is een behoorlijke naaimachine "virtuoos" dus na een hele dag zwoegen begint het resultaat zichtbaar te worden.
De achterkant en zijkanten zijn nu gelijmd en het begint al enorm mooi te worden.

Komende dinsdag ga ik met het frame en alle aanverwante artikelen naar het werk van mijn broer en daar gaan we alle onderdelen in de uiteindelijke zwarte kleur maken. Als dat achter de rug is kan ondertussen al na gaan denken aan het opbouwen van de CX !! Hoera !! :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten