maandag 17 december 2012

Extra grote stappen :-)

Gister samen met mijn vader het motorblok van m'n CX weer onder het frame geplakt en de nodige kabels, slangen en aanverwante artikelen aangesloten. Het motorblok had ik nog in mijn berging staan dus deze samen met Dennis zaterdag avond even achterin de auto geladen.
Aangekomen bij mijn ouders
Voordat e.e.a. richting het frame getild kon worden moest eerst het volledige koelsysteem voorop het blok gemonteerd worden inclusief de slangen en verschillende ophangbeugels.Daarna was het tijd om het blok onder de motor te hangen. Ondertussen is het blokje toch wel aardig zwaar geworden maar met hulp van mijn vader was dit goed te doen.

Bijna weer op de plek
Nu even een paar stappen vooruit :-) Na het vastzetten van het blok hebben we de kabels en slangen verder aangesloten en de uitlaat onder de motor gezet. De meeste elektra handel is ondertussen ook alweer aangesloten. Nu konden we het toch niet laten om even de tank (die nog in de grondverf zit) en het buddyseat op de motor te zetten. Eindelijk begint alles een beetje vorm te krijgen en kun je al zien wat de bedoeling een beetje is. En ik moet zeggen ... super !!

En natuurlijk moet er ook even proef gezeten worden ;-)

2 opmerkingen:

  1. Jeeej, ik volg je nu ook met blogger! Fashionable outfit hoor dat navy blauw ;-)

    WNYFashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Damn! Dat heb je toch wel heel strak gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen