woensdag 26 september 2012

Voorbereidingen


Het was een confronterende avond !!!

Om warm, droog en goed verlicht te kunnen beginnen aan de CX500 had ik bedacht om mijn inpandige berging leeg te halen en de spullen te verplaatsen naar mijn garagebox.

Vol goede moed samen met Dennis (Dennis bedankt !!!) begonnen aan het verslepen van de spullen en er is maar één conclusie mogelijk .... wat een ^$&#*&@!# tering zooi heb ik allemaal bewaard in al die jaren :-)

Garagebox

Op bovenstaande foto is wel goed te zien dat ik heel snel even een aanhanger vol zooi weg moet brengen naar de gemeente.

Berging

De berging daarintegen is weer aardig opgeruimd.
Het dressoir ga ik mooi gebruiken als werkbank om het motorblok na te kijken/reinigen en als ik een elektrisch olie radiatortje gekocht heb zou ik zelfs kleine onderdeeltjes klaar kunnen maken en in de primer kunnen zetten gok ik.

Al met al wel weer een geslaagde actie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten